ENGSCENEN LUKKER OG SLUKKER.

Efter 4 år med musikfestivaler på Engscenen i Agerbæk, må vi desværre kaste håndklædet i ringen.

Vi må erkende, at den målgruppe af unge mennesker, som vi henvendte os til, viste svigtende interesse for festivalen i den form, som vi kunne tilbyde. Vi har selvfølgelig været glade for de få trofaste musikelskere, som kom til vores festivaler, men det er ikke nok til at bære festivalen videre. Vi er selvfølgelig kede af, at det skulle ende med denne beslutning. Det er især ærgerligt, når man tænker på den enorme frivillige arbejdsindsats, der er blevet lavet i tidens løb.

Den endelige beslutning om at lukke Engscenefestivalen blev forstærket af, at Varde Kommune har besluttet at oprette børnehave i Enghuset. Børnehavens tilstedeværelse vil vanskeliggøre opbygningen af festivalen flere dage i forvejen.

Vi vil gerne takke alle frivillige hjælpere og ikke mindst de musikere, som har været med til at give os nogle gode oplevelser på Engscenen.

HELAMUS vil fremover arbejde på at finde alternative løsninger for at afholde musikarrangementer til glæde for både vore egne dygtige musikere samt et musikelskende publikum.