Helamus 25-års jubilæumsfest!

I anledning af HELAMUS’ 25 års jubilæum inviterer vi hermed til reception i aulaen på Agerbæk Skole lørdag d. 12. marts 2016 fra 16.00 til 18.00. Receptionen er for alle, der har lyst til at gratulere HELAMUS og se foreningens lokaler. Der vil være et par musikalske indslag.

Fra kl. 18.00 inviteres nuværende og tidligere medlemmer med ægtefælle/samlever til en lukket fest med spisning. Man kan deltage i middagen ved at indbetale 150,-kr. pr. person på reg.nr. 5951 kt.nr. 4003546 mrk. ”spisning”.
Der vil naturligvis være masser af musik hele aftenen både på den store scene i aulaen og på ”jam- scenen” i HELAMUS’ øvelokale. Hvis der er nuværende eller tidligere bands, der vil spille et par numre, skal de af hensyn til planlægningen give besked til Anders Rasmussen eller Bjarne Pedersen.

Vi ses!